Download Sherif Merdani HD Video Songs with Audio Mp3

Sherif Merdani - Sinfonia e nënës (Fest 95 - Festivali i 34-të i Këngës në RTSH)

Source: YouTube ~ By: FESTIVALIiKENGESrtsh

SHERIF MERDANI & FREDERIK NDOCI - Se kënduam let it be, 100 VJET MUZIKE

Source: YouTube ~ By: RTV KLAN

Rudina - Sherif Merdani, historia e këngëtarit nga skena në burg! (27 prill 2017)

Source: YouTube ~ By: RTV KLAN

SHERIF MERDANI : FQINJA .

Source: YouTube ~ By: Petro Mejdi

SHERIF MERDANI - Zëri i nënës, 100 VJET MUZIKE

Source: YouTube ~ By: RTV KLAN

Agim Krajka: Sherif Merdani s’u dënua për këngën, Parashqevia u dashurua me një sigurims

Source: YouTube ~ By: ChannelOneAl

2 Sherif Merdani Së kënduam Let it be

Source: YouTube ~ By: ProMedia

Sherif Merdani & Era Rusi & Juljana Pasha - Venus

Source: YouTube ~ By: RTV KLAN

SHERIF MERDANI - "A do vish sivjet ne plazh" - 100 VJET MUZIKE

Source: YouTube ~ By: RTV KLAN

Sherif Merdani - Tu voi fa l'americano

Source: YouTube ~ By: RTV KLAN

''Fqinja'' Sherif Medani me vid-clip Claudia Cardinale(orgjinale)

Source: YouTube ~ By: Qeparo Vintage

SHERIF MERDANI - "Duart e tua" - 100 VJET MUZIKE

Source: YouTube ~ By: RTV KLAN

SHERIF MERDANI : SE KËNDONIM LET TI BE .

Source: YouTube ~ By: Petro Mejdi

Sherif Merdani - Rruga e Dibrës

Source: YouTube ~ By: erv200

Sherif Merdani Rruga e Dibrës

Source: YouTube ~ By: lajmi ditor

SHERIF MERDANI : SUMMER TIME .

Source: YouTube ~ By: Petro Mejdi

Sherif Merdani- "Ne Perjetesi"

Source: YouTube ~ By: Enea Papa

Sherif Merdani - Se kënduam let it be

Source: YouTube ~ By: Ilir Baha

Sherif Merdani - Se kënduam (let it be)

Source: YouTube ~ By: erv200

Sherif Merdani Duart e tua

Source: YouTube ~ By: Klajdi Nako

Portokalli, 10 Dhjetor 2006 - Rubrika Nostalgjia e Kenges (Sherif Merdani)

Source: YouTube ~ By: TCH Portokalli - Arkiva

14 Sherif Merdani Dhe ti erdhe ne plazh

Source: YouTube ~ By: ProMedia

SHERIF MERDANI : A DO VISH SIVJET NË PLAZH

Source: YouTube ~ By: Petro Mejdi

SHERIF MERDANI : SINFONIA E NËNËS .

Source: YouTube ~ By: Petro Mejdi

Kenga e nenes- Sherif Merdani & Tonin Tershana

Source: YouTube ~ By: 7len 01101100 01101100 01100001 01100011 01101001

bisedoj me dashurine sherif merdani

Source: YouTube ~ By: ledi shtjefni

LUAN ZHEGU - "Fqinja" - 100 VJET MUZIKE

Source: YouTube ~ By: RTV KLAN

SHERIF MERDANI : KARTOLINA .

Source: YouTube ~ By: Petro Mejdi

Sherif Merdani - Nel sole

Source: YouTube ~ By: RTV KLAN

SHERIF MERDANI : KËNGA E NËNËS .

Source: YouTube ~ By: Petro Mejdi

1 Sherif Merdani Takim pas vitesh

Source: YouTube ~ By: ProMedia

Sherif Merdani tek RTSH Dhjetor 2010

Source: YouTube ~ By: Vasil Miho

Sherif Merdani - Goodbye my love goodbye

Source: YouTube ~ By: RTV KLAN

Pasdite ne TCH, Nostalgjikët e muzikës italiane, 26 Janar 2018, Pjesa 2

Source: YouTube ~ By: Top Channel Albania

Sherif Merdani - NESËR NË ORËN SHTATË

Source: YouTube ~ By: ilmi dibrani

2 Sherif Merdani A do të vish si vjet në plazh

Source: YouTube ~ By: ProMedia

Sherif Merdani - Sinfonia e Nënës

Source: YouTube ~ By: erv200

SHERIF MERDANI : DUART E TUA .

Source: YouTube ~ By: Petro Mejdi

Sherif Merdani Recital - Pjesa e 9-e

Source: YouTube ~ By: BUNA1

SHERIF MERDANI : PORTRETI .

Source: YouTube ~ By: Petro Mejdi

MIRDITA EDEN -SINFONIA E NENES - kendon SHERIF MERDANI

Source: YouTube ~ By: MirditaEden

3 Sherif Merdani Zemrat det i gjerë

Source: YouTube ~ By: ProMedia

7 Sherif Merdani Shokë të pandare

Source: YouTube ~ By: ProMedia

Takimi i pasdites - SANREMO DHE OPERA 'TOSCA' - 15 shkurt 2013

Source: YouTube ~ By: RTV KLAN

Sherif Merdani Recital - Pjesa e 1-re

Source: YouTube ~ By: BUNA1

SHERIF MERDANI :SCENDE LA PIOGGIA .

Source: YouTube ~ By: Petro Mejdi

Sherif Merdani - A DO VISHË SIVJET NË PLAZH

Source: YouTube ~ By: ilmi dibrani

Sherif Merdani Recital - Pjesa e 12-te

Source: YouTube ~ By: BUNA1

Sherif Merdani Recital - Pjesa e 3-te

Source: YouTube ~ By: BUNA1